Pentru noi, echipa EduMax, este o onoare si un privilegiu faptul ca suntem colaboratori British Council dar și o dovada clara a calității serviciilor noastre educaționale.

De ce a ales EduMax sa organizeze examene Cambridge cu British Council?

De ce recomandam candidaților sa aibă încredere în British Council?

Deoarece apreciem:                                        

 • Calitatea de excepție a oamenilor care lucrează pentru BC
 • Seriozitatea si rigoarea selecției colaboratorilor
 • Profesionalismul
 • Rigoarea cu care sunt respectate condițiile de organizare a examenelor
 • Deschiderea si disponibilitatea privind aspectele si condițiile locale legate de organizare si logistică
 • Flexibilitatea și respectul acordat tuturor propunerilor noastre
 • Contactul cu o cultura organizațională bazata pe valorile tradiționale ale societății britanice (ca un secret: rezonând cu aceste valori am învățat să ne reorganizăm activitatea)
 • Soluțiile prompte oferite situațiilor particulare apărute
 • Sistemul de incentives din programul Addvantage, și nu numai, care pe de o parte ne stimulează și pe de alta parte ne facilitează modul în care ne exprimăm aprecierea pentru colaboratorii noștri, profesori remarcabili.

 

Considerăm o oportunitate posibilitatea de a ”împrumuta” oricărei activități desfășurate în colaborarea cu British Council  o fărâmă din prestigiul acestei instituții cu o vechime si o tradiție de port drapel al culturii britanice unanim recunoscute pe toate continentele.

Ceremonia de decernare a certificatelor Cambridge

Ceremonia anuala de decernare a certificatelor Cambridge obținute în urma examenelor din luna iunie , atât la centrul de examen CN ”Petru Rareș” cât și la centrul EduMax a avut loc pe 22 septembrie 2017

La centrul de examen CNPR au susținut examenul CAE (nivel C1) aproximativ 40 de candidați, toti elevi la CNPR. La EduMax au susținut examenele PET (nivel B1), FCE ( nivel B2), CAE (nivel C1) si CPE (nivel C2) aproximativ 130 candidați din județ și din afara lui.

În proporție de peste 95% acesti candidați au promovat examenele și vor putea folosi certificatele atât pentru a-și echivala examenele de competență lingvistică la admiterea în liceu la clase bilingve și intensive, cât și la Bacalaureat. Desigur, vor putea atașa diploma la CV-ul individual, dându-i astfel mai multă valoare. Diplomele peste nivel B2 asigură și posibilitatea de a face studii universitare în țări vorbitoare de limbă engleză, dar și în țări care oferă programe universitare în limba engleză, țări ca Danemarca, Olanda, Suedia, Norvegia, Finlanda, etc.

Aceste diplome sunt uși deschise către viitor, căci prin presitigiul și experiența câștigate în peste 100 de ani de existență, Cambridge Assesment English oferă astăzi cel mai bine cotat certificat de limbă engleză din lume, recunoscut de peste 20000 de instituții de pe 5 continente.

La festivitate au participat din partea ISJ Suceava, domnul inspector de limbi moderne, dr. Constantin Tiron, din partea British Council Romania, doamna profesoară Eleonora Olaru, din partea Colegiului National “Petru Rares” Suceava doamna profesoara Daniela Dungeanu, directoarea colegiului, profesori de limba engleză, elevi și părinți. Diplomele au fost înmânate în plen de către reprezentanta Consiliului Britanic, doamna Eeleonora Olaru.

 

Pe langa certificatele oferite elevilor, reprezentanta Consiliului Britanic a oferit centrului EduMax un trofeu venit din partea ambasadorului britanic in Romania, ca recunoaștere a faptului că EduMax este în momentul de față cel mai mare centru de examene Cambridge din Moldova. În cei 6 ani de când organizează examene Cambridge, în parteneriat cu British Council, EduMax a reușit să atingă aceasta performanță surclasând centre mult mai vechi, din orașe mai mari cu tradiție îndenlungată în educația românească. Prin seriozitate, muncă dedicată și profesionalism Centrul EduMax contribuie substanțial la dezvoltarea învățării limbii engleze în această zonă a țării.

PROGRAMUL DE TOAMNA 2017

 • Inscrieri Cambridge 5-20 oct 2017– examen Cambridge (KET, PET, FCE, CAE) 9 dec proba scrisă și 10 dec 2017 proba orală
 • Simulări (PET, FCE, CAE, IELTS) – 7 oct  și 25 nov (înscrierile se fac până în ziua anterioară)
 • Inscrieri IELTS – 5 oct- 15 dec, examen IELTS- 20 ian 2018
 • Inscrieri grupe de pregătire pentru examene limbile engleza,germana, franceza 15-30 sept.
 • Ultima vineri din lună, ora 17- examen Aptis (înscrierile se fac până pe data de 20 a fiecărei luni)
 • Prima vineri din lună ora 17 – teste de nivel (înscrierile se fac până în ziua anterioară)

Pentru înscrieri si detalii va rugam sa ne contactati telefonic la 0744-333-224 sau in mail pe adresa edumaxoffice@gmail.com

Testul de limba engleza pentru piata muncii

aptisEDUMARE

Acum testul Aptis se poate susține și în Suceava, la EduMax. Pentru mai multe detalii despre acest test de limba engleză cu recunoaștere internațională găsiți aici.

Avantajele testului sunt multiple:

 • Preț atractiv
 • Flexibilitate maximă
 • Rapiditate
 • Recunoaștere internațională în aproximativ 100 de țări
 • Valabilitate nelimitată a diplomei

Parafrazând o zicală englezească, “sounds almost too good to be true”. Dar este adevarat, deoarece British Council, leader pe piața internațională a examenelor de limbă engleză, a dezvoltat acest examen pentru piața muncii, oferind soluții pentru majoritatea inconvenientelor pe care le regăsim la alte examene.

De aceea, EduMax a adus acest examen în Suceava. El se poate susține în ultima zi de vineri a fiecărei luni, înscrierile făcându-se la acest link, până pe data de 20 a fiecărei luni. Puteți completa formularul oricând doriți, dar înscrierea este considerată finalizată doar în clipa achitării taxei de examen, care trebuie făcută până pe data de 20 a lunii în care doriți să susțineți examenul.

Prețul diferă în funcție de modulele examenului care vă interesează. Pentru detalii legate de preț și modalități de plată ne puteți contacta:

telefonic 0744-333-224

prin email: edumaxoffice@gmail.com

EduMax oferă și solutii personalizate de prgatire pentru testul Aptis.

La cerere, individual sau pentru firme, putem organiza examenul Aptis și în alte zile, eventual în weekend. Candidații care se înscriu în grupuri de minim 5, beneficiază de o reducere de 10%.

Te asteptăm la EduMax să îți certifici nivelul de limbă engleză și să îți crești șansele de angajare.

aptis

Testul Aptis

Ce este Aptis?

Acesta este un nou examen internațional de evaluare a cunoștințelor de limbă engleză ca limbă străină, conceput și implementat de British Council. Examenul a fost introdus în anul 2011 și a crescut rapid, ajungând să fie administrat și recunoscut la nivel oficial în peste 85 de țări de pe toate continentele.

Examenul a fost conceput ca o alternativă business la celelalte examene care se orientează mai mult spre zona academică, și oferă soluții la o serie de probleme pe care le pun alte examene internaționale.

In ce consta examenul?

Examenul constă dintr-un modul obligatoriu de gramatică, la care se pot adauga module de înțelegere după auz (listening), înțelegerea textului scris (reading), exprimare orală (speaking) și exprimare scrisă ( writing).

Durata unui examen complet este de aproximativ 3 ore.

Când si unde se poate sustine examenul?

Aptis se poate susține în Centrele British Council din întreaga țară și în centrele partenere, cum ar fi de exemplu EduMax. Sesiunile se pot programa la cerere în funcție de nevoile solicitanților.

Cui se adreseaza?

Examenul se adreseaza persoanelor peste 16 ani care doresc o certificare rapidă, recunoscută internațional, pentru piața muncii.

Care sunt avantajele testului Aptis?

 • Flexibilitate maximă ( testul se poate susține în orice zi, la orice oră, candidații își pot alege ce module susțin)
 • Rapiditate ( din momentul înscrierii la examen și până la primirea diplomei durează 7-10 zile)
 • Costuri mici
 • Recunoaștere internațională
 • Diploma nu își pierde valabilitatea în timp
 • Teoretic testul se poate susține pe hârtie, pe calculator, pe telefon.
 • Există și componente specifice pentru diverse categorii profesionale și de vârstă.

Activitatile pe care EduMax le propune pentru vara 2017 isi propun sa dezvolte creativitatea, abilitatile de comunicare si lucru in echipa, abilitatile de studiu independent si nu in ultimul rand gandirea logico-matematica. Numarul de locuri este foarte limitat si vom lucra dupa principiul primul venit, primul servit. Toate activitatile au o durata de 3h x 5 zile= 15h pe saptamana. Taxa este de 50 lei/zi  daca doriti sa achitati zilnic. Daca doriti sa achitati la inceputul saptamanii pentru intreaga saptamana, veti beneficia de o reducere de 50 lei. Pentru detalii va rugam sa ne contactati telefonic: 0744-333-224. Inscrieri:

VARA 2017 la EduMax:  Summer-Fun-Kids

 

 • 3 – 7 iulie – Limba engleza- ATELIER DE CONVERSATIE: Be a Ted Speaker! (Bonus: Campionat de Scrabble): orele 10-13, elevi 12- 16 ani.Isi propune sa dezvolte capacitatile de exprimare orala, coerenta si fluent in limba engleza, prin activitati distractive si incitante.
 • 3 – 7 iulie – Atelier de creatie artistica CULORILE VACANTEI – copii 8-12 ani, orele 10-13.Isi propune sa dezvolte capacitatile artistice, creativitatea si gustul estetic.
 • 10- 14 iulie – Limba engleza- ATELIER DE CONVERSATIE: Be a Ted Speaker! (Bonus: Campionat de Scrabble): orele 10-13, elevi 12- 16 ani. Isi propune sa dezvolte capacitatile de exprimare orala, coerenta si fluent in limba straina, prin activitati distractive si incitante.
 • 17- 21 iulie English is FUN-tastic, tabara distractiva de limba engleza pentru elevi 11-15 ani, Program 9-12.Jocuri distractive, cantece si concursuri cu premii, umor si voie buna, totul in limba engleza.
 • 24- 28 iulieEnglish is FUN-tastic, tabara distractiva de limba engleza pentru elevi 11-15 ani, Program 9-12.Jocuri distractive, cantece si concursuri cu premii, umor si voie buna, totul in limba engleza.
 • 31 iulie- 4 augustCREATIVITATE MATEMATICA – elevi 10-12 ani, orele 9- 13.Poate matematica sa dezvolte creativitate copiilor? Inscrieti-ii  la acest atelier si veti afla ca matematica face minuni pentru copii.
 • 7- 11 augustMINDFULNESS PENTRU PARINTI– adulti, orele 18-20. Un atelier special pentru parintii cu copii de varsta scolara mica, atelier in care veti invata atat tehnici de relaxare pe care sa le puteti folosi dumneavoastra dupa o zi lunga la servici cand copilul va asteapta sa va jucati si sa petreceti timp impreuna, cat si tehnici care ii pot ajuta pe copii sa isi gestioneze emotiile, sa fie mai calmi si mai empatici.
 • 14- 18 augPLAY GEOMETRY – 8-12 ani, orele 10-13. Propunem copiilor o joaca serioasa de-a geometria, care le va deschide apetitul pentru frumusetea si rigoarea matematicii.
 • 21 -25 aug – MISTERELE NUMERELOR– 8-12 ani, orele 10-13. Au fost numerele descoperite sau inventate? Incercam sa aflam raspunsul impreuna cu copii.
 • 28 aug – 1 sept – STIU SA INVAT elevi  10-12 ani, orele 10- 13. Exersarea deprinderilor de invatare esentiale: folosirea dictionarelor/enciclopediilor, focusarea atentiei, structurarea notitelor, etc
 • 4 – 8 sept-  BACK TO SCHOOL WEEK– 10-12 ani, orele 9-10 limba engleza,orele 10-11 matematica, orele 11-12 limba romana. Nimic mai util inainte de inceperea scolii decat o recapitulare a notiunilor esentiale din anii trecuti. Recomandam viitorilor elevi de clasa a V-a, dar nu numai.